Cookies & Colombia Narino

12.9.2018

Přinášíme vám další článek z kategorie "káva a jídlo". :-) Tentokát se jedná o foodparing s kávou Colombia Narino, ke které si můžete doma sami upéct lahodné cookies, které vás zahřejí na duši nejen díky čokoládě v nich obsažené.

Co to je Reserve?

16.8.2018

Už v září se v Praze otevře první Starbucks Reserve Clover kavárna. Abychom si alespoň trochu vysvětlili, co to znamená, a zkrátili si dlouhé čekání na tuto slavnostní událost, připravili jsme si pro vás krátkou exkurzi do světa Starbucks Reserve - můžete to brát jako ochutnávku, abyste věděli, na co se těšit :-)

Kávová marinovaná kuřecí křidélka

7.8.2018

Přinášíme další recept, který je inspirován kávou a její chutí. V tomto případě je káva přímo jednou z ingrediencí, a to dokonce v neobvyklé kombinaci s masem. Zároveň můžeme místo závěrečného smažení doporučit grilování, oblíbenou letní kratochvíli :-)

Káva ho stále inspiruje

2.8.2018

Miguel González se narodil v USA ve státě New York. Vystudoval historii a jako lektor angličtiny působil v Latinské Americe, Mexiku, Guatemale, Kostarice a Španělsku, ale už více než deset let žije u nás, v České republice, a propaguje kávovou kulturu Starbucks. V Barceloně potkal svou lásku, dívku ze Slovenska, která tam pracovala přes léto. "Požádala mě, abych se přestěhoval do Bratislavy. Tehdy...

Jak se Starbucks stal mým třetím místem

31.7.2018

1. 1. 2014 jsem celá nadšená nastoupila do Starbucks. Rok jsem byla Baristou na part time, a užívala si skvělou atmosféru a Tým na Můstku. Lepší začátek své kariéry jsem si nemohla přát. Můstku, děkuji!

Blueberry Cream Nitro Cold Brew

18.7.2018

Jmenuji se Jan Silváši, pro Starbucks pracuji již třetím rokem, a to na kavárně Ostrava Nová Karolina, kde zastávám pozici SSV. Starbucks je pro mě místem, kde je spousta příležitostí, jak se člověk může rozvíjet, společně s úžasnými lidmi.