Zpracování kávy Honey metodou

31.5.2018

Každý z nás zná tři základní metody zpracování kávy – mokrou, polosuchou a suchou. Dnes si představíme další možnou metodu zpracování kávy, a to honey metodu.

Chemie & Starbucks?

15.5.2018

Jmenuji se Damian a jsem ve Starbucks od června roku 2014. Do Starbucks jsem se dostal náhodou - díky tomu, že jsem bydlel se 3 dalšími spolubydlícími, kteří již ve Starbucks pracovali.

Příběh Grande Mocha

2.5.2018

Jmenuji se Lukáš Porazil a jsem Provozním Ředitelem Starbucks v České republice, Slovensku a Maďarsku. Svůj Starbucks příběh jsem začal na naší kavárně v Praze na Letišti.

Duben ve znamení komunitních akcí

19.4.2018

CSR je v poslední době hodně velmi skloňovaným pojmem. CSR neboli Corporate Social Responsibility je v současnosti jednou z metod, díky které se společnosti snaží pomáhat ve svém okolí.

Papua Nová Guinea a její tajemství

23.3.2018

Seznamte se s příběhem naší nové promo kávy Papua Nová Guinea Highlands. Tuto kávu můžete na našich kavárnách ochutnat jak ve svém oblíbeném nápoji ve formě Guest Espressa, nebo na kávových seminářích vedených našimi Coffee Mastery.

Zelená nebo černá?

19.3.2018

Pokud patříte k našim pravidelným zákazníkům nebo už jste navštívili kavárnu Starbucks, určitě jste zaznamenali, že většina našich partnerů nosí zelenou zástěru. Možná jste si ale všimli, že někteří naši baristé jsou za barem oblečeni v zástěře černé. V čem se tihle dva baristé liší? 😊