Tropical Fruit Infused Nitro Kenya

12.7.2018

Jmenuji se Jakub Konečný a pracuji pro Starbucks Nová Karolina v Ostravě 3 roky. V současné době působím na pozici Barista Trenér. Vždy mne přitahovala atmosféra místa, které by mohlo být mým druhým domovem, kde mne všichni znají, a každý strávený moment je dokonalostí. Jsem moc rád, že nyní můžu být jeho součástí, a vytvářet právě toto prostředí pro naše zákazníky.

Letní foodpairing kávy Kenya

9.7.2018

Dnes pro Vás máme tip na letní foodpairing - kávu Starbucks Kenya doplněnou studeným salátem z quinoi, pomerančů, sušených rajčat a meruňek. Tuto kombinaci jsme vybrali nejen proto, že se jedná o studený a lehký pokrm, který během léta přijde vhod, ale také proto, že salát obsahuje netradičně namíchané suroviny, které se hodí právě ke kávě Kenya.

Emperor´s Green Lime & Mint Matcha Tea

2.7.2018

Jmenuji se Martin Vašíček a ve Starbucks jsem začínal na rušné kavárně Můstek na Václavském náměstí. V březnu tohoto roku jsem se přesunul do kavárny v ulici Karlova. Těším se, až v říjnu oslavím svůj první baristický rok ve Starbucks. Dříve jsem svůj zájem věnoval převážně zelenému čaji, a teprve až na vysoké škole jsem objevil lásku ke kávě. Nejen, že mě vždycky nakopla ke studiu, ale stejně jak...

Work Life Balance @Starbucks

7.6.2018

Jmenuji se Tom a ve Starbucks pracuji jako District Manager (DM). Moje cesta ve Starbucks začala 3. 1. 2011 na kavárně Muzeum, kam jsem nastoupil do tréninku na pozici Assistant Store Manager. Během čtyř měsíců jsem prošel tréninkem na všechny baristické a i manažerské pozice.

Zpracování kávy Honey metodou

31.5.2018

Každý z nás zná tři základní metody zpracování kávy – mokrou, polosuchou a suchou. Dnes si představíme další možnou metodu zpracování kávy, a to honey metodu.

Chemie & Starbucks?

15.5.2018

Jmenuji se Damian a jsem ve Starbucks od června roku 2014. Do Starbucks jsem se dostal náhodou - díky tomu, že jsem bydlel se 3 dalšími spolubydlícími, kteří již ve Starbucks pracovali.