Blueberry Cream Nitro Cold Brew

18.7.2018

Jmenuji se Jan Silváši, pro Starbucks pracuji již třetím rokem, a to na kavárně Ostrava Nová Karolina, kde zastávám pozici SSV. Starbucks je pro mě místem, kde je spousta příležitostí, jak se člověk může rozvíjet, společně s úžasnými lidmi.

Tropical Fruit Infused Nitro Kenya

12.7.2018

Jmenuji se Jakub Konečný a pracuji pro Starbucks Nová Karolina v Ostravě 3 roky. V současné době působím na pozici Barista Trenér. Vždy mne přitahovala atmosféra místa, které by mohlo být mým druhým domovem, kde mne všichni znají, a každý strávený moment je dokonalostí. Jsem moc rád, že nyní můžu být jeho součástí, a vytvářet právě toto prostředí pro naše zákazníky.

Letní foodpairing kávy Kenya

9.7.2018

Dnes pro Vás máme tip na letní foodpairing - kávu Starbucks Kenya doplněnou studeným salátem z quinoi, pomerančů, sušených rajčat a meruňek. Tuto kombinaci jsme vybrali nejen proto, že se jedná o studený a lehký pokrm, který během léta přijde vhod, ale také proto, že salát obsahuje netradičně namíchané suroviny, které se hodí právě ke kávě Kenya.

Emperor´s Green Lime & Mint Matcha Tea

2.7.2018

Jmenuji se Martin Vašíček a ve Starbucks jsem začínal na rušné kavárně Můstek na Václavském náměstí. V březnu tohoto roku jsem se přesunul do kavárny v ulici Karlova. Těším se, až v říjnu oslavím svůj první baristický rok ve Starbucks. Dříve jsem svůj zájem věnoval převážně zelenému čaji, a teprve až na vysoké škole jsem objevil lásku ke kávě. Nejen, že mě vždycky nakopla ke studiu, ale stejně jak...

Zpracování kávy Honey metodou

31.5.2018

Každý z nás zná tři základní metody zpracování kávy – mokrou, polosuchou a suchou. Dnes si představíme další možnou metodu zpracování kávy, a to honey metodu.